24H West op Business Park Amsterdam Osdorp

Thursday 29 August 2013

Taylor Guitars, gevestigd op Business Park Amsterdam Osdorp, is door de organisatie 24H West uitverkoren om deel te nemen aan de activiteiten in Amsterdam West.

Taylor Guitars opent 7 september van 13.00 tot 17.00 uur haar deuren aan de Maroastraat 113 en nodigt het publiek uit te komen kijken naar de prachtige gitaren waar vele artiesten zoals Taylor Swift, Muze, The Script, Train, Jason Mraz en Harry Saksioni op spelen. Bezoekers krijgen niet alleen een rondleiding door het Experience Center, distributiecentrum en de repair shop, maar kunnen ook zélf op de Taylor gitaren spelen.

Ook kunnen ze gratis nieuwe snaren op hun eigen gitaar laten zetten. Taylor Guitars verzorgt, uiteraard, voor muzikale ondersteuning tijdens deze dag. SADC is heel blij met de bereidwilligheid van en samenwerking met Taylor Guitars.

Wat is 24H West?

iamsterdam organiseert 7 en 8 september a.s. 24H West. 24H West maakt onderdeel uit van 24H Amsterdam: een nieuw event waarbij je 24 uur lang een deel van Amsterdam kan (her)ontdekken. Tijdens 24H West openen theaters, hotels, musea en buurthuizen hun deuren voor het publiek en organiseren speciale evenementen. 24H West biedt het publiek de kans om Amsterdam West eens op een totaal andere manier te beleven. Deuren worden geopend die doorgaans voor publiek gesloten blijven en bijzondere locaties bieden onderdak aan vernieuwende concepten. Het volledige programma van 24H West leest u hier.

Promotie

Om aandacht voor het Open huis van Taylor te krijgen, worden 15.000 flyers verspreid. McDonald's Business Park Amsterdam Osdorp én Osdorpplein geven de flyers aan al hun klanten mee, evenals BP Tankstation Zwart. We hopen daarmee veel bezoekers te trekken en de naamsbekendheid van het bedrijventerrein te vergroten.

Komt u ook?

« Terug

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Amsterdam Osdorp

Parkmanagementvereniging Business Park Amsterdam Osdorp is een vereniging opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Amsterdam Osdorp om de gezamenlijke belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

A'dam Osdorp

Een stijlvol bedrijvenpark