Camerabewaking op Business Park Amsterdam Osdorp

Tuesday 19 August 2014

Donderdag 12 juni stelde o.a. bestuurscommissievoorzitter Achmed Baâdoud de bewakingscamera’s in gebruik op Business Park Amsterdam Osdorp (BPAO). Als eerste bedrijventerrein in Amsterdam heeft het Businesspark een aantal bewakingscamera’s in de openbare ruimte.

Deze pilot maakt het mogelijk het gehele terrein van permanente camerabewaking te voorzien. Belangrijkste doel is preventieve beveiliging.

De pilot startte in 2012. In 2013 ondertekenden stadsdeel Nieuw-West en de Parkmanagementvereniging BPAO een convenant. Er is een cameraplan opgesteld, het traject Keurmerk Veilig Ondernemen is doorlopen en het certificaat hiervan is behaald.

De camerabewaking is voor een proefperiode van vijf jaar. Een evaluatie moet uitwijzen of de camerabewaking wordt voortgezet.

« Terug

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Amsterdam Osdorp

Parkmanagementvereniging Business Park Amsterdam Osdorp is een vereniging opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Amsterdam Osdorp om de gezamenlijke belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

A'dam Osdorp

Een stijlvol bedrijvenpark