Trots op eerste KVO-B certificaat

Tuesday 10 December 2013

Donderdag 28 november ontvingen stadsdeelvoorzitter Achmed Baâdoud en samenwerkende partijen het eerste certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen (KVO-B) voor Business Park Amsterdam Osdorp (BPAO).

Donderdag 28 november ontvingen stadsdeelvoorzitter Achmed Baâdoud en samenwerkende partijen het eerste certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen (KVO-B) voor Business Park Amsterdam Osdorp (BPAO). Dit is het tweede bedrijventerrein in Amsterdam, en het eerste in Nieuw-West dat deze onderscheiding ontvangt. In het Keurmerk Veilig Ondernemen staan de afspraken tussen stadsdeel Nieuw-West, Parkmanagement Vereniging Business Park Amsterdam Osdorp, KG Parkmanagement, Politie Amsterdam-Amstelland en Brandweer Regio Amsterdam over onderhoud, beheer en veiligheid van het bedrijventerrein. Deze publiekprivate samenwerking maakt het mogelijk om bewakingscamera's op het terrein te plaatsen. De camera's worden naar verwachting voorjaar 2014 geplaatst. Een veilig bedrijventerrein is aantrekkelijk voor bedrijven om zich te vestigen.

(Op de foto v.l.n.r.: Alex van Schaik, Rob Sanders, Dorita Megens, Achmed Baâdoud, Jan Bovy.)

« Terug

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Amsterdam Osdorp

Parkmanagementvereniging Business Park Amsterdam Osdorp is een vereniging opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Amsterdam Osdorp om de gezamenlijke belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

A'dam Osdorp

Een stijlvol bedrijvenpark